Begur TV

La Bacanard Trail 2024 creix fins als 500 participants

25 mar 2024

La Bacanard Trail ha celebrat la seva 3a edició amb els 500 dorsals exhaurits. La prova ofereix dues distàncies diferents que recorren punts destacats de la costa de Begur. Cada any, des de l’organització canvien el recorregut i busquen donar alguna sorpresa als participants. Entre els participants, gent nova i d’altres que repeteixen. Tots ells amb l’objectiu de fer esport mentre gaudeixen del litoral baix-empordanès. 

500 esportistes han participat en la 3a edició de la Bacanard Trail. 170 ho han fet a la cursa de 23 km, mentre que la resta han completat la distància de 13. Una cursa que cada any canvia el recorregut i que porta els corredors per tots els racons naturals que té Begur.
decles
La sortida per la pujada del Parc de l’Arbreda ja avançava el que venia. Entre 600 i 1.000 metres de desnivell positiu resseguint la costa begurenca. El Puig Rodó, Els Torradors, i la Platja del Racó han estat tres espais compartits per les dues distàncies. La llarga també ha passat per Sa Guàrdia i Sa Tuna. Diferents punts del municipi que permeten gaudir del paisatge mentre es fa esport.
decles
A banda de les modificacions que la cursa fa cada any, el recorregut també amaga alguna sorpresa divertida pels corredors.
decla
Per aquest 2024, la Bacanard ha tancat inscripcions en 500 corredors per “garantir una bona qualitat de la cursa”. És una prova jove a Begur que manté participants del primer any, al mateix temps que cada edició suma cares noves que volen descobrir territori begurenc.

Comparteix: